SOLARNI SISTEMI TOP KVALITETA

 

Trenutno svojim brendom i novim imidžom, nakon mnogo godina na polju obnovljivih izvora energije, TOP SOLAR ponovo otkriva paradigmu obnovljivih izvora u Srbiji i na celom Balkanu. Da bi to postigli, TOP SOLAR tim uključuje vrhunsku tehnologiju u svoje fotonaponske instalacije.

lorentz solarne pumpe

Lorentz pumpe i prateća oprema

Kao ovlašteni distributer i serviser nemačkog proizvođača solarnih pumpi LORENTZ, TOP SOLAR tim inženjera bez imalo muke postavlja najveće sisteme solarnog navodnjavanja koji rade bez greške. Mrežne sisteme i sisteme za smanjenje potrošnje električne energije izvodimo kao zastupnici izraelskog premium proizvođača SolarEdge, a off-grid sistemi švajcarskog proizvođača STUDER predstavljaju samo šlag na torti TOP ponude.

Sprovodimo ankete, edukacije, prezentacije i izvođenje vrhunskih sistema na teritoriji celog Balkana. Procenjujemo vaše potrebe i vašu potrošnju da bismo mogli da planski optimizujemo solarni sistem i postavimo najisplativiji fotonaponski sistem obnovljivih izvora energije koji po našim standardima mora biti i kvalitetan i dugotrajan. Projektujemo i izvodimo solarne elektrane svih veličina za proizvodnju električne energije, od malih off-grid sistema, preko solarnih navodnjavanja pa sve do solarnih polja velikih snaga, preko 20MW.

Solarni paneli, takođe nazivani i fotonaponski sistemi, omogućavaju da budu konfigurisani kao stabilni i pouzdani generatori električne energije, da daju energiju tamo gde je nema, gde je potrebna, da dopunjavaju nedostatke energije u električnoj mreži ili da smanjuju potrošnju električne energije. Ovi poslednji sistemi omogućavaju i ono što je poznato kao distribuirana energija: sva energija koju proizvode solarni paneli ubrizgava se u javnu mrežu, što omogućava velike uštede na računima za elekričnu energiju ili velike prilive od prodaje električne energije.

Naš tim ima 10 godina iskustva u solarnom navodnjavanju i to sa ukupno 0 kvarova u celokupnom periodu. Naši nemački LORENTZ sistemi za navodnjavanje rade besprekorno svaki dan, celi dan, i tako godinama. Tajna je u kvalitetnim materijalima, kvalitetnoj opremi, preciznom projektovanju i izbegavanju ušteda na bilo kom elementu sistema. Vrhunski stručni tim inženjera vodi računa o svakom detalju i omogućava vrlo komforno korištenje bilo kog solarnog sistema iz naše ponude. Puna tehnička podrška se u svakom momentu podrazumeva, i pre i posle instalacije adekvatnog solarnog sistema.

Gde se može primeniti?

Solarna energija nema ograničenja u primeni, može se upotrebiti i u jednostavnim kućnim sistemima, vikendicama, poljoprivrednim objektima, halama, hladnjačama, vozilima, plovilima, industriji, velikim proizvodnim pogonima, praktično svuda…